Virita Blue – krema sa stolisnikom 50ml

260,00 kn

Univerzalna krema za oštećenu i ispucanu kožu te protiv svrbeža. Krema je idealna za osjetljivu kožu koja teško zarasta te pomaže kod svih vrsta kožnih problema i problema vezivnog tkiva.

Opis:

Kombinacijom stolisnika i kokosovog ulja nastaje vrhunski proizvod za lijepu, zdravu i njegovanu kožu. Zbog svog je jedinstvenog djelovanja Virita Blue sa stolisnikom najbolja zaštita od rana na koži. Povrh toga kokosovo ulje oslobađa staničnu stjenku od bakterija, virusa i gljivica te štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja.

Krema je idealna:

  • kao univerzalno ljekovito sredstvo kod oštećenja kože uslijed zračenja i operacija
  • sprječava starenje kože i nastanak bora

Primjena:

Utrljati na problematična ili suha mjesta na koži. Otvorene rane tretirati kompresom na koju smo nanijeli kremu.

Sastav:

Stolisnik, kokosovo ulje.

Availability: Na zalihi
Vidi košaricu

Opis

O kozmetici “Virita” dr.Strehlowa

Virita prirodna kozmetika temelji se na spoznajama sv.Hildegarde o ljekovitom i zaštitnom djelovanju ljekovitih biljaka na kožu.

Ova jedinstvena Hildegardina kozmetika razvijena je u suradnji s Marie Carrasquedo iz Španjolske koja ima 30-godišnje iskustvo u izradi prirodne kozmetike. Virita kozmetika se ističe po dobroj podnošljivosti, fascinantnom mirisu i vrlo zapaženoj djelotvornosti.

Proizvodi su izrađeni od svih dijelova biljke (cvjetova, listova i korijena) te prodire u sve slojeve kože. Eterična ulja iz cvjetova štite i hrane gornji sloj kože (epidermis) a sastojci iz korijena biljke potkožni sloj (subkutis). Kreme sadrže pir koji je vrlo bogat mineralima, kao i najmanje 50% esencijalnih nezasićenih masnih kiselina (vitamin F), pretežno iz suncokretovog ulja iz biološkog uzgoja.

Hildegardina kozmetika sadrži dragocjene sastojke iz cvjetova i biljki, tzv. antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala. Slobodni radikali oštećuju kožu i dovode do bora, karcinoma  i preranog starenja.

Prednosti Virita kozmetike:

  • 100% prirodna
  • ne sadrži naftne derivate, stearin, vazelin, parafin, glicerin
  • ne sadrži konzervanse niti parabene
  • ne sadrži sintetske mirise
  • ne sadrži aluminij
  • ne sadrži nano-čestice
Napomena: Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom).