Virita Red – krema s galgantom i đumbirom 30ml

37,00 

SASTAV:
Kakao maslac, kokosovo ulje, shea maslac, eterična ulja galganta i đumbira. Ova krema sadrži vrlo blage esencije dobivene parnom destilacijom korijena galganta i đumbira tijekom koje se izdvajaju ljuti sastojci. Iz tog razloga krema ne izaziva upale ili nadražaje. Naprotiv, eterična ulja pojačavaju antibakterijsko, antivirusno, antimikotičko i antiparazitsko djelovanje.

PRIMJENA:
Više puta dnevno, prije svega ujutro nakon tuširanja, kremu utrljati u kožu lica, kapaka, usnica, ruku, nogu i intimnih dijelova tijela.

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom).

Na zalihi

SKU: 49589 Kategorija:
Opis

Opis

Ova jedinstvena krema za kožu sadrži vrijedne biljne masnoće i ulja galganta i đumbira, koji kožu štite od isušivanja štetnih atmosferskih utjecaja. Kombinacija eteričnih ulja galganta i đumbira povećavaju otpornost kože na bakterije, viruse i gljivice.

Krema se koristi:

  • da bi koža bila elastična glatka i meka
  • da bi se koža zaštitila od ekstremnih vremenskih utjecaja, poput vjetra, hladnoće i snijega
  • za njegu kože i intimnih dijelova tijela

O kozmetici “Virita” dr.Strehlowa

Virita prirodna kozmetika temelji se na spoznajama sv.Hildegarde o ljekovitom i zaštitnom djelovanju ljekovitih biljaka na kožu.

Ova jedinstvena Hildegardina kozmetika razvijena je u suradnji s Marie Carrasquedo iz Španjolske koja ima 30-godišnje iskustvo u izradi prirodne kozmetike. Virita kozmetika se ističe po dobroj podnošljivosti, fascinantnom mirisu i vrlo zapaženoj djelotvornosti.

Proizvodi su izrađeni od svih dijelova biljke (cvjetova, listova i korijena) te prodire u sve slojeve kože. Eterična ulja iz cvjetova štite i hrane gornji sloj kože (epidermis) a sastojci iz korijena biljke potkožni sloj (subkutis). Kreme sadrže pir koji je vrlo bogat mineralima, kao i najmanje 50% esencijalnih nezasićenih masnih kiselina (vitamin F), pretežno iz suncokretovog ulja iz biološkog uzgoja.

Hildegardina kozmetika sadrži dragocjene sastojke iz cvjetova i biljki, tzv. antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala. Slobodni radikali oštećuju kožu i dovode do bora, karcinoma  i preranog starenja.

Prednosti Virita kozmetike:

  • 100% prirodna
  • ne sadrži naftne derivate, stearin, vazelin, parafin, glicerin
  • ne sadrži konzervanse niti parabene
  • ne sadrži sintetske mirise
  • ne sadrži aluminij
  • ne sadrži nano-čestice