Fiprom d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Fiprom d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kupujući na našem webshopu, bilo kao registrirani kupac ili kao gost, dužni ste ostaviti osobne podatke, koje ćemo koristiti kako bismo vam isporučili narudžbu. Fiprom d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost i tajnost vaših osobnih podataka, a tu obvezu imaju djelatnici tvrtke, koji će podatke koristiti za obradu, kao i partneri tvrtke, koji su ugovorno obvezni poštivati načelo zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Fiprom d.o.o. prikupljat će samo nužne i osnovne podatke o svojim kupcima i korisnicima, a kupci i korisnici imaju mogućnost izbora pri uporabi njihovih osobnih podataka, odnosno mogućnost odluke o uklanjanju s lista koje se koriste za marketinšku kampanju.

Osobni podaci kupaca i korisnika čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Fiprom d.o.o., koji ih koriste isključivo za pružanje usluge našim kupcima. Fiprom d.o.o. jamči da osobni podaci njegovih kupaca i korisnika neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez izričitog odobrenja korisnika, s time da se od ove odluke izuzimaju ovlaštene institucije, organi i vlasti Republike Hrvatske.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost svojih podataka koje je naveo u obrascu za registraciju i registracijom na našim internetskim stranicama potvrđuje da u cjelosti prihvaća uvjete korištenja webhopa.