Lužina od šljivinog pepela (eliksir za kosu) 500ml

18,00 

SASTAV:
Voda, pepeo drveta domaće šljive (Prunus domestica)

PRIMJENA:
Prvi tjedan: svakodnevno prati kosu blagim šamponom (ne alkalnim!). Lužinu razrijediti s vodom u omjeru 1:3 (1 likerska čašica lužine i 3 likerske čašice vode). Takvu razrijeđenu lužinu dobro utrljati u vlasište i kosu osušiti sušilom za kosu.
Drugi tjedan: prati kosu 3 puta tjedno; lužinu razrijediti s vodom u omjeru 1:2 te umasirati u vlasište nakon pranja.
Treći do osmi tjedan: prati kosu 1-2 puta tjedno, razrijediti lužinu u omjeru 1:1 te utrljati u vlasište.
Ako se kao mjera uzme likerska čašica od 25 ml, tijekom kure se potroši gotovo cijela boca od ½ litre. Ostatak se može potrošiti kao što je opisano. Nakon toga se preporučuje pauza od 1-2 mjeseca. Po potrebi ponoviti kuru.

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom). isključivo za vanjsku primjenu!! Jednom otvoreno, potrošiti u roku 2 mjeseca.

Na zalihi

SKU: 224 Kategorija:
Opis

Opis

Indikacije:

  • ispadanje kose
  • perut
  • masna kosa
  • rijetka i ispucana kosa
  • kosa bez sjaja

“Načini od kore i listova toga drveta pepeo, a od toga pepela lužinu. Ako se nekome glava peruta ili prekomjerno suši, taj neka je često pere tom lužinom, pa će ona ozdraviti, postati lijepom i na njoj će rasti bujna, sjajna kosa.” sv.Hildegarda

Proizvod isključivo za vanjsku primjenu! (nije za piće)