Eliksir od vodene leće 500ml

21,50 

SASTAV:
Bio-bijelo vino 84% (DE-OEKO-006) (sadrži sulfite), med, cimet, vodena leća (Lemna minor) 2%, poljska gorušica, bročika (ivanjsko cvijeće), petolist srčenjak (srdobolja), đumbir, papar, kadulja, komorač.

PRIMJENA:
Prije doručka i pred spavanje popiti 1 do 2 likerske čašice (20-40ml); upotrebljavati do izliječenja.
Nakon svake operacije karcinoma treba koristiti eliksir od vodene leće, čak paralelno s kemoterapijom, jer se na taj način jača imunitet. U slučaju karcinoma učinkovitom se pokazala i cjelogodišnja neprekinuta kura.

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom). Alkohol ca. 8% vol.

Na zalihi

SKU: 171 Kategorija:
Opis

Opis

Indikacije:

  • prekanceroza
  • karcinom
  • sprečavanje recidiva tumora
  • srčani i reumatski bolovi
  • slab imunitet
  • grčevi u trbuhu

“Čovjek koga muči kolika izazvana vihtom, neka uzme nešto đumbira i veliku porciju cimeta i to zajedno usitni u prah. Zatim neka uzme kadulje manje nego đumbira, komorača više nego kadulje, vratića manje nego đumbira, komorača više nego kadulje, vratića manje nego kadulje i sve u mužaru zgnječi u sok. Neka to procijedi kroz krpu. Zatim neka kratko prokuha med u vinu, doda nešto bijela papra i prethodno navedeni prah, kao i spomenuti sok. Nadalje neka uzme vodenu leću, dvaput više korijena trave od srdobolje nego vodene leće, gorušice što raste na polju isto toliko kao korijena trave od srdobolje, zatim bročike i to manje nego vodene leće. Neka sve zgnječi u mužaru u sok. Sve to zgnječeno neka stavi u vrećicu i prelije s prethodno spomenutom mješavinom vina i biljna praha i soka. Neka od toga načini bistri napitak. Tko osjeća tegobe izazvane vihtom neka natašte pije taj napitak onoliko koliko može popiti u jednom gutljaju, isto tako i navečer kada ide spavati. Neka tako čini dok ne ozdravi.” – sv.Hildegarda