Peršinovo vino 500ml
SASTAV:
Bio-bijelo vino 60%, bio-crveno vino 20% (DE-OEKO-006), peršin (Petroselinum crispum) 2%, med, vinski ocat
PRIMJENA:
Normalna količina: 3 puta dnevno po jedna likerska čašica (20-30ml) nakon jela.
Pri nesanici: popiti 1/2 šalice gutljaj po gutljaj
Eliksir od peršina, koji se često naziva srčano vino ili peršinov med, bio je prvi Hildegardin lijek koji je Dr. Hertzka proizvodio u većim količinama. Napitak je poznat širom svijeta zbog svojih blagotvornih učinaka, a proizvodi se prema izvornim spisima sv. Hildegarde.
Osobna je potreba vrlo različita te se količine mogu slobodno i udvostručiti
NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom). Sadrži sulfite; alkohol ca. 8,1% vol.
Na zalihi
Opis
Indikacije:
- početna slabost srca
- srčane boli
- probadanje u prsima
- umor
- nesanica od premorenosti
- slabost
“Tko ima boli u srcu ili slezeni, neka skuha peršin uz dodatak nešto octa i dosta meda, procijedi to kroz krpu i od toga često pije, pa će se izliječiti.” – sv.Hildegarda