Crna buhačica (sjemenke) 500 g

18,00 

SASTAV:
Crna buhačica (Plantago psyllium), sjemenke

PRIMJENA:
Nakon što je buhačica nabubrila u vodi, uzimati 1. žličicu (oko 5 g) više puta na dan. Odmah nakon toga popiti 1-2 čaše vode. Uzimati pola sata do sat vremena nakon ili prije lijekova. Buhačicu treba uzimati s puno tekućine (najbolje s čajem od komorača); njena ovojnica nabubri i čini stjenku crijeva glatkom i prohodnom, a stolicu voluminoznom i mekanom. Preporučuje se zdravima i bolesnima za trajno korištenje.

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom). Proizvod prikladan za odrasle i djecu iznad 12 godina starosti.

Na zalihi

SKU: 128 Kategorija:
Opis

Opis

Indikacije:

  • zatvor
  • povišene vrijednosti kolesterola i šećera u krvi
  • žučni kamenci
  • loša cirkulacija
  • depresija i alergije
  • doprinosi ispravnom radu živčanog sustava

“Buhačica ne samo da je najbolje sredstvo kod zatvora, već crijeva čisti od truleži i crijevnih plinova. Nadalje buhačica smanjuje povišene vrijednosti kolesterola i šećera u krvi, potiče rast dobrih crijevnih bakterija, pospješuje sintezu vitamina te sprječava stvaranje žučnog kamenca. Povrh toga buhačica utječe na dobro raspoloženje, poboljšava rad mozga, potiče cirkulaciju i jača živčani sustav.” – sv.Hildegarda i hrana kao lijek