Majčina dušica – prah 100g

7,50 

SASTAV:
Majčina dušica/Poljski timijan (Thymus serpyllum)

PRIMJENA:
Kožna oboljenja: Majčinu dušicu koristiti kao začin u mesnim jelima, osobito s janjetinom, u povrtnim varivima, okruglicama od jetre ili pak u salatama. Tijekom kuhanja dodati u jelo 2-3 vrška noža majčine dušice po osobi (ne upotrebljava se sirovi prah). Upotrebljava se duže vrijeme, po mogućnosti svakodnevno, do izlječenja.
Mozak: 1 čajnu žličicu praha majčine dušice pomiješati s 3-5 jušnih žlica pirovog brašna i vodom u čvrsto ili mekano tijesto. Peći kao keks ili palačinku i jesti to jedanput dnevno. Trajanje liječenja je ovisno o težini tegoba, 4 tjedna do više mjeseci.

 

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom).

Na zalihi

SKU: 155 Kategorija:
Opis

Opis

Indikacije:

  • osipi, ekcemi i druga kožna oboljenja
  • akne
  • neurodermitis
  • moždana atrofija
  • cerebralna skleroza

“Ako čovjek ima bolesno meso (tkivo), kao da mu je po koži izbila šuga, neka uzme majčine dušice i neka ju često jede kuhanu s mesom ili povrćem pa će tkivo njegovog tijela iznutra ozdraviti i očistiti se.“ – sv.Hildegarda i hrana kao lijek

“Kada se mozak razboli i postane prazan, neka čovjek ispeče kekse s majčinom dušicom u prahu, pirovim brašnom i vodom. Neka ih često (dnevno) jede pa će njegov mozak opet biti bolje prokrvljen.“ – sv.Hildegarda