Jasenak korijen u prahu 100g

18,50 

SASTAV:
Bijeli jasenak (Dictamnus albus), korijen

PRIMJENA:
Mokraćni kamenci – ako kamen ne postoji dugo (mokraćni kristali, pijesak u mokraći), 2 puta dnevno pojesti dva vrha noža jasenka u prahu na komadu kruha. Kontrolirati mokraću! Pri redovnom uzimanju koristiti 6 tjedana. Po potrebi ponoviti. Pri razvijenom mokraćnom kamenu, uzeti 1 vrh noža jasenka u prahu u jednoj čašici za liker punoj octenog meda (2 dijela vinskog octa/1 dio meda) prije svakog obroka. Ako se octeni med teško podnosi, tada uzimati jasenak u jednoj jušnoj žlici octena meda ili samo 2 puta dnevno. Trajanje kure nije određeno, ali iznosi najmanje 2 mjeseca.
Srčana bol pri aterosklerozi odnosno visokom tlaku – dnevno uzimati po jednu punu čajnu žličicu. Tu je dnevnu količinu najbolje staviti ujutro u malu čašicu i uzimati tijekom dana, dijelom posutu na kruhu, a dijelom s jelom(u jednoj ili dvije žlice juhe, ili posipanu po jelu), a isto tako češće staviti malo praha među prstima u neki napitak sve dok se ne potroši dnevna količina (1 čajna žličica).

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom). Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu!!!

Na zalihi

SKU: 188 Kategorija:
Opis

Opis

Indikacije:

  •  prekomjerna težina
  • mokraćni i žučni kamenci
  • arteroskleroza
  • srčana bol (osobito pri visokom tlaku)

“Kome tek počne rasti vapnenac, taj neka usitni u prah jasenak i često jede taj prah na kruhu i on će zaustaviti rast vapnenca. Čovjek u kome je kamen već izrastao, taj neka stavi jasenak u prahu u ocat izmiješan s medom i to često pije prije jela, pa će se kamenac u njemu razlomiti. ” – Sv.Hildegarda i hrana kao lijek