Mješavina bilja s mirišljavim štrpcem 100 g

Preporuka

Mješavina bilja s mirišljavim štrpcem 100 g

177,00 kn

Ova je mješavina bilja za kuru s kruškama i medom jedna od najvažnijih u medicini sv. Hildegarde. Sv. Hildegarda za nju kaže da je vrjednija od zlata i najbolje ljekovito sredstvo. S njom se provodi detoksikacija i sanacija probavnog trakta, koji je temelj zdravog imuniteta. S obzirom da se uslijed stresa, srdžbe, žalosti, briga, loše prehrane, lijekova i zagađenja iz okoline stanjuje stjenka crijeva, dolazi do autoimunih bolesti (kojih ima 20.000).

Gotovo svaki tretman u Hildegardinoj medicini počinje ovom kurom a preporučuje se provesti ju 1 x godišnje, zdravima za održavanje zdravlja, a bolesnima da bi ozdravili.

“To je odličan lijek i vredniji od čista zlata, jer uklanja migrenu, smanjuje sipljivost u grudima i uništava sve moguće loše sokove u čovjeku, ukratko, čisti čovjeka kao što se posude čiste od prljavštine.” – sv. Hildegarda i hrana kao lijek

 

Dostupnost: Na zalihi
  • Opis

Opis

Sastav: Mirišljavi štrbac, galgant, sladić i grbica

Upotreba: RECEPT za kuru s kruškama i medom

 

Napomena: Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom).
Dodali ste ovaj proizvod u košaricu: