Deviva (Detoksviva) čaj

6,62 

PRIMJENA:
Dnevno piti 1 litru čaja

UPOZORENJE:
Ne preporučuje se uzimanje duže od dva tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimati s lijekovima i korjenom sladića, brusnicom, vitaminom C, kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije, osobama s oštećenjem probavnog sustava, bubrega, trudnicama i dojiljama.

NAPOMENA:
Svi podaci o ovim proizvodima daju opći uvid i ne mogu zamijeniti liječničku skrb. Liječenje ozbiljnih oboljenja moguće je samo uz sagledavanje svih pojedinačnih osobitosti, npr. vrstu i trajanje tegoba, drugih oboljenja itd, što se može postići samo u osobnom razgovoru sa stručnom osobom (liječnikom). Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Nema na zalihi

SKU: 1009 Kategorija:
Opis

Opis

Detoksikacija predstavlja metabolički proces kojim se otrovne tvari u tijelu pretvaraju u neotrovne. Svrha detoksikacije je čistiti tijelo kako bi se jačao imunitet. Presudno za zdravlje kompletnog organizma su zdrava crijeva i uravnotežena prehrana. Čaj Deviva potiče mršavljenje, smanjuje upalne procese u organizmu, vraća optimalnu funkciju crijeva.

Sastojci:

  • Paprena Metvica (Mentha x piperita)
  • Đumbir korijen (Zingiber officinale radix)
  • Maslačak list (Taraxacum officinale folium)
  • Krkavina kora (Rhamnus frangula cortex)
  • Velika Kopriva zelen (Urtica dioica herba)