7,50 €
SASTAV:
Majčina dušica/Poljski timijan (Thymus serpyllum)
PRIMJENA:
Kožna oboljenja: Majčinu dušicu koristiti kao začin u mesnim jelima, osobito s janjetinom, u povrtnim varivima, okruglicama od jetre ili pak u salatama. Tijekom kuhanja dodati u jelo 2-3 vrška noža majčine dušice po osobi (ne upotrebljava se sirovi prah). Upotrebljava se duže vrijeme, po mogućnosti svakodnevno, do izlječenja.
Mozak: 1 čajnu žličicu praha majčine dušice pomiješati s 3-5 jušnih žlica pirovog brašna i vodom u čvrsto ili mekano tijesto. Peći kao keks ili palačinku i jesti to jedanput dnevno. Trajanje liječenja je ovisno o težini tegoba, 4 tjedna do više mjeseci.
Kopirajte i zalijepite ovaj URL u vašu WordPress web-stranicu kako biste ga ugradili.
Kopirajte i zalijepite ovaj kod u vašu web-stranicu kako biste ga ugradili.